6 Bostadssajter som Utmanar Hemnet

maj 31, 2024

Hemnet är inte längre den enda tjänsten för bostadsaffärer. Här är sex alternativ som kan hjälpa dig att hitta ditt drömhem.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

1. Boneo – Ny utmanare på marknaden Sju stora mäklare, inklusive Länsförsäkringar, har tröttnat på Hemnets dominerande ställning och skapat Boneo. Ange var du vill bo och filtrera din sökning efter storlek, pris och andra kriterier. Boneo erbjuder även bostäder i utlandet.

2. Bovision – En klassiker utan privatannonser Bovision var en av de första bostadssajterna och finns fortfarande kvar. De erbjuder en ren tjänst utan annonser från privatmäklare.

3. Blocket Bostad – För både köp och uthyrning Begagnatsajten Blocket har sedan 2011 en bostadsavdelning med fokus på andrahandsuthyrning, men även vanliga köp- och säljannonser.

4. Booli – Alla annonser på en plats Booli är en sökmotor som samlar annonser från mäklarnas egna sidor och andra bostadssajter, vilket gör det enkelt att hitta bostäder utan att behöva leta på flera olika sajter.

5. Hittahem – Efterlys ditt drömhem Bonnier-ägda Hittahem låter dig ange var och hur du vill bo, och du får information om bostäder som snart är till salu. Detta kan leda till att du kan göra affär innan visningen.

6. Habity – Köp hem som inte är till salu Habity listar fakta om alla Sveriges bostäder, oavsett om de är till salu eller inte. Du kan gulmarkera din bostad om du är öppen för bud, vilket gör det möjligt för intresserade köpare att kontakta dig direkt.

 

 

Niklas Bergh driver sociala media kontot @Vardagsekonomi på Instagram, TikTok och Facebook och har ett stort intresse för allt som rör privatekonomi

 

Källa: https://nyheter24.se/nyheter/ekonomi/privatekonomi/1286042-sa-vanligt-ar-det-att-jobba-vidare-efter-pensionsaldern

 

Liknande nyheter