Vardagsekonomi

Ullared överraskar

Ullared. I en tid där butiker kämpar mot ekonomisk svårighet och konsumenter drar ner på sina inköp, bryter Gekås i Ullared mönstret och presenterar oväntade rekordsiffror.

Foto: Ullared

Försäljningsrekord på Gekås i Ullared

Gekås i Ullared avslöjar enastående nyheter – under lördagen, den 11 november, nådde varuhuset en historisk försäljning på hela 49 miljoner kronor på bara en dag. Detta överträffar det tidigare rekordet från 2022 och skapar förvåning mitt i den pågående ekonomiska osäkerheten.

Succé för Ullared innan Black Friday

Trots den pågående ekonomiska turbulensen och förestående shoppinghelger, som Black Friday, visar Gekås att deras affärsmodell håller starkt. VD Patrik Levin kommenterar att förtroendet från kunderna är tydligt och att rekordet nåddes före en av de största shoppinghelgerna i Sverige. Gekås erbjuder låga priser året runt och skapar därmed en motvikt till de rådande ekonomiska utmaningarna.

Rekordomsättning på fyra restauranger

Inte bara försäljningen, utan även Gekås fyra restauranger överträffade förväntningarna. Tillsammans sålde de mat och dryck för 1,3 miljoner kronor. Gekås planerar att fira rekordet med en tårtbjudning för hela personalstyrkan. VD Levin betonar även vikten av att erbjuda prisvärda matupplevelser som en integrerad del av shoppingäventyret på Gekås.

Källa: https://marcusoscarsson.se/ovantat-besked-fran-ullared-det-ar-helt-otroligt/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *