Vardagsekonomi

Mordmisstänkt 15-åring handlade på NK

Mord. I en chockerande utveckling av fallet med den misstänkta mordet i Skogås i januari, har det framkommit att den då 15-årige pojken, som nu står åtalad, kan ha fått en betalning på 100 000 kronor för att utföra den fruktansvärda handlingen. Enligt flera medier verkar det som om han var inhyrd för detta specifika uppdrag.

mord

Mord-misstänkt pojke shoppar på NK

Enligt kammaråklagare Ida Arnell, som uttalade sig till SVT Nyheter, finns det indikationer på att pojken kan ha blivit anlitad och ersatt för att utföra mordet. Polisens utredning har nu kommit fram med bevis, inklusive bilder som visar den misstänkte pojken poserande med betydande summor pengar. Tre dagar efter mordet blev han även fångad på övervakningskameror i ett varuhus, där han bland annat köpte en jacka till ett värde av 4 000 kronor.

Mordet på sushirestaurangen

Dödsskjutningen ägde rum på en sushirestaurang och det misstänks vara ett beställningsmord. Det sägs ha varit en hämndhandling för en tidigare skjutning som inträffade vid en adress i förorten Husby, där en nära anhörig till gängledaren Rawa Majid var skriven. Fallet fortsätter att väcka starka reaktioner i samhället och rättsväsendet.

www.omni.se/misstankt-15-aring-shoppade-pa-nk-efter-mord-inhyrd/a/wAj96d

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *