Vardagsekonomi

Hur går du tillväga?

1. Lär dig metodiken via våra Youtube-videos eller vår Onlinekurs

2. Ladda ner mobilappen Vardagsekonomi kostnadsfritt

3. Har du några frågor eller vill diskutera med likasinnade? Bli medlem i vår grupp på Facebook

Hur kan allt det här vara gratis? Jo, genom våra fantastiska sponsorer! 

Lär dig styra din ekonomi

Du får in din lön på ditt konto, vad har du för strategi för att styra din ekonomi sen?

Vår kostnadsfria mobilapp Vardagsekonomi är skapad utifrån en specifik metodik att styra din ekonomi. För att använda appen behöver du alltså först kunskap om metodiken. Lär dig styra din ekonomi på vår Youtubekanal eller gå vår onlinekurs. 

Inte bara en ekonomiapp, styr din ekonomi

Enligt oss ska inte din ekonomi vara automatiserad fullt ut. Det är du som ansvarar för din ekonomi och då är det även du som bör lägga grunden och riktningen. Vi tycker att varje hushåll ska:

  1. Lära sig strukturera sin ekonomi
  2. Undersöka hur sin egna ekonomi ser ut 
  3. Göra en strategi hur ekonomin ska se ut i framtiden
  4. Följa upp sin ekonomi en gång i månaden
Vi erbjuder dig det här gratis. Du kollar först våra youtube-videos och sedan laddar du ner vår mobilapp Vardagsekonomi och sätter igång. Vill du ha vår stöttning så erbjuder vi kostnadsfria föreläsningar och ett forum för frågor och diskussioner med likasinnade. 
 
Med hjälp av den här mobilappen blir ingen månad dyrare än någon annan. Vad betyder det? Jo, att du kommer föra över samma belopp till ditt utgiftskonto oavsett vilken månad det är. 
 

Du kommer också få fram ett belopp varje månad som du kan spendera på vad du vill utan att det påverkar din privatekonomi. Du slipper alltså tänka på om du har råd med en viss sak/upplevelse eller inte, du kollar bara saldot på ditt lönekonto (det konto din lön kommer in på och som ditt betalkort är kopplat till). 

Utöver det här får du en övergripande bild av hur din ekonomi ser ut gällande inkomster, utgifter och sparande och ser på så vis hur din ekonomi mår. 

Du ser också vilka utgiftsposter du har och hur mycket de kostar dig varje månad. Det är ett bra underlag för att ta din ekonomi dit du vill. 

Sist men inte minst kan du följa upp vad dina återkommande utgifter kostar varje månad och även kontrollera att alla räkningar är betalda.
 
Kombinationen av metodiken och mobilappen gör att du inte behöver ägna så mycket tid åt att oroa dig över din ekonomi, allt står i mobilappen.